Minőségi gyerekcipők kedvező áron!
Kosár (0)

Pingvin gyerekcipő

Szeretettel köszöntünk Téged a PINGVIN Gyerekcipő Webáruházban. A legjobb helyen vagy, ha kedvező áron szeretnél minőségi gyerekcipőt vásárolni. Két gyerekes anyukaként tudom, milyen problémás gyerekekkel elindulni üzletről üzletre és megtalálni a szezonnak megfelelő lábbelit. Webáruházunk nagy segítséget nyújt azoknak a szülőknek akik, nehezen mozdulnak el otthonról, különböző okok miatt.

Webáruházunk

A PINGVIN gyerekcipő elsősorban minőségi gyerekcipők forgalmazásával foglalkozik. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek – a járni tanuló tipegőktől a kamaszokig – jó minőségű lábbeliket viseljenek, hiszen a jó cipő hozzájárul a láb, ennél fogva a gerinc, sőt az egész test egészséges fejlődéséhez. Cipőink kizárólag valódi bőrből, ortopéd szakorvosok ajánlásával készülnek, melyben az egészséges lábfejlődés biztosított.

  • 24 órán keresztül elérhetők vagyunk minden kérdésre, és igyekszünk a legjobb ügyfélszolgálatot nyújtani Önnek.
  • A megrendelt terméket kifizetheted utánvéttel a futárnak, vagy előre utalással a megadott számlaszámra illetve bankkártyával, így egy lépést sem kell tenned, a cipő 2 munkanap alatt megérkezik.
  • Merj rendelni webáruházunkból, nincs rizikó, ugyanis a 14 napos elállási joggal bármikor élhetsz, ha nem megfelelő a méret, küld vissza, kicseréljük.

Miért a Pingvingyerekcipő?

Ügyfélszolgálatunk általában néhány percen belül, de legkésőbb néhány órán belül válaszol az e-mailekre. Ha kérdésed van, írj bátran!

Minden 25.000 Ft -ot meghaladó megrendelést ingyenesen szállítunk ki bármely belföldi címre. Szállítás jellemzően 1-2 munkanapon belül!

Nem lett jó a méret, mégsem tetszik? Semmi gond, igénybe veheted a csere szolgáltatásunkat.