Minőségi gyerekcipők kedvező áron!
Kosár (0)

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Barion bankkártyás fizetés

A 2015-ben alapított Barion Payment Zrt. elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltató. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, és az Európai Gazdasági Térségbe tartozó ügyfeleket szolgál ki határon átnyúló szolgáltatással.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Barion egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Barion felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Barion tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

1.     A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Barion fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

2.     A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

3.     A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4.     A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Barion rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.barion.com/hu/