Minőségi gyerekcipők kedvező áron!
Kosár (0)
Milyen márkájú gyerekcipőt válasszak?

Teljesen egyénfüggő, szimpátia kérdése.

Az általunk forgalmazott márkákat azért vettük be a kínálatunkba, mert úgy gondoljuk, megfelelnek az elvárásoknak, a saját gyermekeinkre is ráadnánk ezeket a gyerekcipőket.

Mit kell tudnia egy jó gyerekcipőnek?

·         jól tartsa a gyermek lábát

·         megfelelő rugalmassága legyen

·         fontos, hogy az alapanyaga bőr legyen

·         kényelmes lépésbetét legyen benne

Bármelyik általunk kínált márkát is választod, biztos lehetsz benne, hogy ezeknek a kritériumoknak megfelel.

Márkák előnyei, amelyeket forgalmazunk:

D.D. Step

Rengeteg modell, stílus szín… Mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Minden lábtípusra készítenek gyerekcipőt, így keskenyebb és szélesebb lábra is.

Erősebb lábú gyermeknek ajánlott a 018 és 029 cikkszámmal kezdődő DD Step gyerekcipőket választani.

Minden DD Step gyerekcipő bőrből készül gumi talpon, ez biztosítja a megfelelő szellőzést és tartósságot. A gumi rugalmas anyag, így a talpra sem lehet panasz.

A legtöbb DD Step termékből kivehető a talpbélés, így könnyedén tisztítható, elhasználódás esetén könnyedén cserélhető, vagy akár speciális igények esetén szupinációs talpbetétre cserélhető. 

Árban abszolút versenyképes a márka, legjobb ár / érték arányú cipők a piacon.

Richter

A Richter gyerekcipőt Magyarországon még nem ismerik teljesen. Richter = Siesta. Ha Siesta cipőt keresel, akkor tulajdonképpen Richtert keresel. Talán ez az egyik legrégebb óta kapható gyerekcipőmárka a magyar piacon, csak néhány évvel ezelőttig Siesta márkanéven kerültek forgalomba. Így már ismerős, ugye? Kiváló anyagok, kivehető talpbélés, tartós kialakítás jellemzik. A téli cipőik Sympatex közbenső béléssel vannak ellátva, így garantált, hogy a láb szárazon marad.

Primigi

Szintén egy csúcs márka, ezúttal Olaszországból. Szintén csak a legjobbakat tudjuk elmondani róla, a Superfittel egy kategóriában található. Mivel olasz, a dizájn mindig a legújabb trendeket követi. A téli Primigi cipők szintén kizárólag Gore-Tex membránnal érkeznek. A minőség is ugyan az, mint az előbbi márkánál, 2013 telén 0 reklamáció…

GEOX

Eredeti lélegző cipő, lélegző ruházat. Ez egy vízálló és lélegző cipő, illetve ruha gyártásával foglalkozó olasz márka. A Geox lyukacsos gumitalpat készített, és a talpba egy speciális, mikroporózusos szerkezetű membránt illesztett, amely felszívja és eltávolítja az izzadságot, ugyanakkor nem engedi át a vízet. A membrán mikropórusai ugyanis kisebbek a vízcseppeknél, így azok nem tudnak áthatolni rajtuk, viszont nagyobbak a vízgőz molekuláknál. Ennek a szabadalomnak köszönhetően a nedvesség fokozatos távozása a cipő belsejében helyreállítja a láb egészségéhez szükséges ideális mikroklímát, a láb télen meleg és száraz nyáron pedig hűvös és száraz marad

Cimkék

Friss hírek

Első cipőm! 2020-04-11 21:44:12